BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 19 November 2012

Result Exam..

today , i nak cerita pasal time muda2 dulu. hehe muda lah sangat kan :p i nak cerita masa ambik result UPSR dulu. haa disebabkan hari nie budak UPSR 2012 ambik result , aku pun nak cerita jugak lahh time aku upsr dulu. HIHI.

k k ingat lagi time 2008 , masa tu darjah 6. pehhhh bila tau esoknya nak ambik result kan rasa macam dunia dah terbalik :p k over k . serious mak cam tak risau pun , tapi aku yang lebih2 risau :p

lama kott tunggu dekat sekolah , tak silap aku pukul 11 camtu baru result sampai. bila teacher Norzana panggil nama sorang2 ambik result kat depan kan , pehhh gelabah siott. rasa macam NAK PENGSAN!!!!!!!

and bila saat teacher panggil 'BALQIS SURAYA' , pehhh k k tenang tenang :p cuba berlagak tenang depan kawan2 . haha tak boleh blahh~  and bila dah dapt result tu kan , serious aku MENANGIS dohh

terharuu guwa dapat 5A. hihi then aku terus telefon ayah. sambil tersedu-sedu aku call ayah. ayah pulak cakap 'tahniah , tapi janganlah nangis' LOL. malu k malu :p

Peace Symbol


time ambik result PMR pulak , hmm actually aku tak expect pun aku dapat berapa A berapa B. hmm berserah jeeee. and lagi bagusnya aku tak risau pun pasal result PMR berbanding time ambik result UPSR dulu.

yelahh budak berlagak pandai memang camni :3 mak je yang risau gila2. aku just watlek watcool je :p time sampai je dekat sekolah terus cari kawan tapi masalahnya TAK JUMPA! -.-

last2 aku jumpa jugak dorang tengah sembang2. beberapa minit lepas tu cikgu2 keluar dari dewan sambil pegang result kitorang. haiyaaa mati lah aku. time tu baru aku rasa gelabah ;)

Muka teacher Fadzilah serious je. pehh takut jugak aku melihatnya :p kitorang beratur and semua orang taknak beratur depan sekali. termasuk aku >< takut wehh , dah lah ayah tengok je aku dari jauh;p

time cikgu pass resulttu dekat aku , cikgu cakap tahniah. OF COURSE lah aku ingat aku dapat straight kann? first2 tengok result tu , nampak semua A. mata pun dah berair.

TIME AYAH PERGI DKAT AKU JE , baru ku sedari ade 1 B tersesat dalam result tu!!!!!!!! grr rasa nak koyak je. nasib baik ayah ada dekat situ , ayah tenangkan . ceyyy malu kot nangis gila2. -,-

balik je rumah hati aku berdebar , 'alaa kalau mak tau nie amcam mana? mesti kena marah habis-habisan'. aku dah mula fikir macam2. hishh3. nasib baik mak belum balik time tu. LEGA DEN.

then aku nangis sorang2 macam orang tak betul :p duduk sorang2 dalam bilik menangis atas katil yang berselerak. haha bila teringat time tu rasa malu pulak :p

bila mak balik je mak terus pergi kat bilik aku then cakap lebih kurang macam nie lah - 'haa tak payah nak nangis2 , dah dapat 7A tu apa nak buat' - nada marah beb! pehhh jantung nak jatuh time tu.

tapiiii marah mak sekejap je. next week mak dah okay sikit. tak marah2 aku sangat. kekeke :3 untunglah akuuuuu~ haha lepas tu pergi shopping barang sekolah sume , wahhh heaven! :p

OKAYY. dah habis cerita pasal result. hee MENARIK TAK? CEYYYYYYYY -,-  okay lah bye Assalamualaikum , next time jumpa lagi! :>

Sunday, 18 November 2012

Adik Lelaki Sorang~

wahh lama nya tak update blog nie :3 disebabkan ada sorang kawan aku tu dok paksa2 aku suruh update blog , yelaaa aku ikut je :p dia rindu aku tu , sebab tu  lahh~ alaa alaa so sweeeeeeet :*

haa today nak cerita pasal adik aku sunat~ hehe well i ada adik lelaki sorang je so this is the first and last time dapat tengok orang sunat. haha ONCE IN MY LIFE <3 pehhh serious aku rasa nak menjerit je tengok budak2 yang dah sunat tu jalan kangkang2 :p

kesian gila aku tengok. rasa nak tolong je tapi anak orang kann? lol ;p haa adik aku dapat nombor ke 11. pehh lama gila nak tunggu so mak ajak balik masak nasi , sayur ape sume dulu. 10:30 pergi surau balik. ingatkan dah habis sunat , tegok2 belum lagi. haihhh penat aku tunggu -.-

pukul 11 tak silap baru ameer kena sunat. fuhhhh nak masuk dalam bilik tu tapi semua lelaki je. -.- ayah je sorang masuk , mak tunggu kat luar. aku nak tengok dia potong yang mana satu. opssss LOL -.- k ignore it :3

gambar ada tapi taknak masukkan. malas pulak. hakhak :3 emm lagi satu tadi jumpa Izzati Najihah, junior (form 2). hehe rasa nak tegur tapi maluuuuuuuuuuuuuuu :p lol senior ape aku nie. and then , dia tegur aku dulu. haha.

oh yaa , lagi satu tadi aku macam ternampak syafiq izzudin. hmmm yekee? macam ye , macam tak. haha so buat dono jee :p kawan darjah 6 , mungkin dia tak ingat . lulz.

now adik aku tengah baring atas kusyen sambil tengok tv sambil makan minum atas kusyen -.- k k k k sabar~ dia sakit tuuu. jalan pun dah kangkang2 . kesian pulak aku tengok sebab selalu dia main lari2 dengan aisyah. haha sabarlah ye dekkk , minggu depan kurang lah sakitnye. ceyy cakap macam ada pengalaman je :3

hari nie entah kenapa aku tiba2 jadi kakak mithali. jaga adik macam ape je. tanye dia nak makan ape , nak minum ke tak , nak ape2 ke. lol peliklah. OO maksudnya aku dah jadi kakak yang baik lah kan ^^

Alhamdulillah syukur sangat semuanya berjalan dengan lancar. Moga2 adik aku jadi lelaki yang berguna satu hari nanti. ;) akhirnya aku ada jugak adik lelaki. even sorang je kannn~ :> kalau tak , confirm aku takde pengalaman tengok situasi orang sunat. hehe.

k k k k sambung esok . InsyaAllah. Annyeong! :) Bye Assalamualaikum:)

 http://3.bp.blogspot.com/-Lx2cmZ3UIVs/T17f6UonA_I/AAAAAAAABJ8/LfGqm1Z0crA/s1600/assalamualaikum.jpg


Thursday, 6 September 2012

Today's story

 fuhh tadi exam Mathematics. serious agak susah sebab aku tak study betul2. huhu yelahh , sibuk sangat siapkan report tu wehh! :( hope boleh dapat 75 ke atas , aminn :)

Teacher Kartini tegur kitorang sbeab kitorang bincang :p hehe alaa tcer , susah lah soalan nyeww! dah lah duduk betul2 sleang dua meja depan cikgu , memang tak boleh hide lah kan? :3

sorry cikgu! minta ampunnnnnn! :) i just fed up with the questions. lagi2 pasal circle and cylinder uhh. grr i hate that kind of questions :/

teacher kena bagi saya markah tinggi , sebab saya dah try bersungguh-sungguh untuk buat yang terbaik. huuu :> esok ada exam lagi. haihhh 2 kali exam math. sengal -.-

haaa lagi satu , hari nie teacher siti Zaleha tak datang. sebab mak mertua cikgu sakit tenat. Ya Allah , tabahkan hati teacher kesayanganku itu :( Teacher , i will pray for you:))

k k satu lagi, tadi aku terserempak dengan Mr. A2 banyak kali. ehh? banyak kali ke? :p takde ahh , just dua tiga kali je. tu pun dari jauh. WEH! kenapa susah sangat aku nak tegur dia? rasa macam dia tu orang jahat je -.- susah bebenor nak cakap dengan dia .

MR. A2 , please jangan buat muka masam. memang lah orang takut u_u . dia kata dia ramai kawan. k fineeee. tapi kan , why aku tak dapat kawan dengan dia until now?

sejak bulan 1 hari tu kitorang chatting2 :p tapi dekat sekolah tak pernah tegur. ape kejadanya tu ? -.- k fine. fine. Mr. A2 agak sombong dengan aku. and aku pun agak sombong dengan dia. hehe deal lah. SERI!

dah lah. whatever lah MR. A2 , malas nak cakap pasal awak dah. goodbye! i takkan try nak cakap dengan u lagi. KAY ? TITIK!!!!!! buat penat je rangka ayat nak cakap dnegan dia. tuiii buang masa aku je.

better fikir pasal study kannn? 10/10/2012 final exam held. ohh tidak! BIO , FZK , CHEM , ADDMATH tak sentuh lagi. TIDAKKKKKKK ! NOOOOOOOOOO! grrr acane nie? aku study sikit2 je. hmm k insaf sebentar. :( I will study as soon as possible :)

K goodBye. Assalamualaikum :)

Tuesday, 19 June 2012

Lalalitamplom

today is 19 jun 2012 . wahhh lama nya tak update blog nie. 3 bulan dah tak visit langsung blog aku nie. hehe :3 biasalah . busyyy :P cehhwah. haha sebenarnya malas nak post panjang2. okay memangdangkan nie post yg latest , aku nak tulis panjang panjang panjang gila. heeeeee ;P

k nak cerita pasal ape eh ? hmm exam ? alaaaa sedihlah :( aku dapat 4A je . yang lain tu tak payah cerita lah. ehh ? :P k lah supaya aku ingat result aku , so tulis jelah. k dapat 4A 2B 2C 1D. well i've said , teruk kannnnnnnnnn? huuuu sedihlah , eh tapi takpe kot. final ade lagi kan? hihi

agama yang selalu dapat A pun dapat 68 je. huhu sedih gila nak mati taukkk! :( tapi reda jelahh. maybe salah aku kot tak baca buku. haha k tu normal lah yoww~ peratus keseluruhan just 67% . what theeeee ? ini ke budak kelas first ? tak patut , tak patut . macam tak layak je. haihhhh

okay lah , stop cakap pasal exam. hmm nak cerita pasal ape ehh? sebenarnya banyak sangat benda nak tulis . sampai lupa semuanya. hooooooooo :P hmm hmm haaa haaa huuu huuu hiii hiii alaaa bosannyaa :( ok. now cerita pasal sekolahhhh~

hari nie dah masuk bulan 6 sekolah. tapi aku still rasa macam tak belajar ape2 dekat sekolah --> subject bio , fizik , agama. haha -.- k macam melampau pulak kan? errrr tapi betul lahh! :( bukan salah kan cikgu ye , tapi memang serious dari awal tahun tak faham ape2 yang cikgu ajar. so awesome right? :<

*RasaNakTerjunKLCC* . takde ahh , tapi kan aku selalu fikir , kalau dapat tukar cikgu kan besttt. waaaaa sorry cikgu. tapi saya memang tak faham cikgu ajar:( mungkin otak nie bebal sangat kot sampai semua benda tak masuk otak. hekhek :3 finee finee tu semua salah aku sendiri.

hari2 kalau tak ngantuk dalam kelas memang tak sah. so cool -.- sama dengan Anis. haha kitorang tidur senyap2. takdelah terang2 baring then tidur. tongkat dagu lah , letak kepala atas meja lah . well , macam korang yang bersekolah nie tak pernah buat kan? so chill lah. lol xP

tadi time belajar addmath pehhh best gila tajuk coordinate geometry , but still rasa mengantuk. maybe sebab suasana kot. yelah kelas tu kan gelap ._. *NakTukarKelas! >< bateri aku tinggal 80% je. tapi nasib baik dah nak balik. hehe.

ohhhnoooo baru teringatt! homework banyak sehh. kimia ade , addmath ade , bm ade , bi ade. ishhhh mals lah nak buat xP banyak gila pulakkk! esok kena hantar bm. pehhhh mati lah akuuuuu . wuuuuuuuuuu~ tapi kalau nak buat homework , aku kena tunggu pukul 10. sebabbbbbbbbbb nak tengok masterchef dulu. kahkah tu cerita wajib tauu!

insyaAllah kalau ingat , aku akan buat homework tu. hehe :3 <-- budak jahat.

okay tu je aku nak cakap hari nie. panjang ke entry nie? rasanya tak kott. heeeeeeeee :D bye Assalamualaikum.

OK TAHU. TITLE TAK DE KENA MENGENA DENGAN POST NIE. saja jee. heeee :P



Saturday, 24 March 2012

ILOVEYOU :*

okayyy , so hari nie nak cakap pasal kawan2 ak. hmm semua geng ak masa sekolah rendah and menengah dah masuk asrama. ahhhhhh rasa macam nak nangis air mata darah taukkkkkk! :( okay first , geng masa sekolah rendah , Fatin Izatul Ainin . kay kay , time form 1 , fatin and ainin dah terus masuk asrama. uhukk uhukk , ak serious rasa sedihhh gilaaa. 

rasa macam dah tak nak pergi sekolah dah. wuuuuuu~ izatul still ade dekat sekolah , and kitorang rapat sikit2 je :) but now izatul dah masuk mrsm. baru je tau hari khamis hari tu. pehhh ak dengar pun rasa macam ..... entahlah , susah nak cakap. :/ 

thenn , geng masa form 1, Fifi , pulak pindah sekolah. Ya Allah , dugaan nie memang tersangat sangat sangat beratt :( ak rasa macam ak alonee, forever alone dalam skeolah tu. but nasib baik masa form 2 , ak rapat dengan Hanis Khairun Syira . okay dorang memang my best friends foreverr <3 loveuguyss :* 

tapi , tapi , tapi dorang SEMUA , okay ak repeat SEMUAAAAAAAAA pindah time form 4. hanis and syira masuk sekolah teknik , khairun masuk sbp dekat muar. pehhhhhh, pernah satu kali tu ak salahkan takdir. *ASTAGHFIRULLAHALAZIM* but serious ak memang tak boleh terima takdir Allah nie. :( okay forever alone againn :'(

dahhhhh. rasa nak mati! rasa dah tak nak hidup dah ! WOOOOOOOO AK SERIOUS NIE WEH! and then now ak rapat dengan Iffah Anis Yana . kalau dorang pun semua pindah sekolah , ak nak pindah sekolah jugak. >< tak kesah lah mana2 , janji ak nak pindah sekolah macam dorang. serious ak takboleh hidup tanpa kawan2 baik ak. 

sekarang nie pun , ak malas nak BESTFRIEND dengan sape2. just rapat2 macamtu je bolehlah, tapi kalau nak ade geng tu, hmmm macam tak perlu pulak. ak dah heartbroken gila gila. okay lah , nie maybe Allah nak hukum ak atas dosa2 ak yang dulu and sekarang :) takpe , ak terima je. now ak nak kawan dengan smeua orang. tak kesahlah dia kelas ape, ak akan try kawan dengan semua :)

now , ak taknak kawan kawan pergi dari hidup ak , but kakak kata makin kita dewasa, makin banyak perpisahan yang akan berlaku. :( i really really hope that no more word 'PERPISAHAN' dalam kamus hidup ak :( ak dah serik, penat , kecewa bila semua orang tinggalkan ak. 

I just want you to know my BESTIEE , IHEARTYOU,ILOVEYOU,IMISSYOU :) walaupun kita tak rapat sangat macam dulu2, kita still kawan baik. forever and ever kayy :) rasa macam nak buat reunion balik. for 6 Anugerah, 1 Taat , 2 Tabah , 3 Tabah (the best class ever) ^^

for kelas 4 Murni 2012 nie, hmm susah nak cakap. kitorang takdelahh rapat macam family, macam 3 Tabah dulu. :( hurhhh tak best lahh. ak nak tahun 2011 balikkkkkkk. nak putar balik masa, nak betulkan keadaan. pleaseeeeee! tapi memang takkan berlaku wishes ak tu. now kena teruskan kehidupan macam biasa. lol apesal ak touching gila nie :3

kayy, dalam facebook pulak rapat jugak lah sikit2 dengan senior2 (even takpernah cakap face to face lol xD), dengan kak Pyka , kak Ama , kak Aimi , kak Aisyah , kak Farah , kak Nina , kak Dila , abg Yusri , Qayyum , Hilmi , Iqmal , Arif. lahaiii banyak lagi lah. sape lagi eh? :O tapi serious dorang memang best <3 kalau ade peluang face to face mesti lagi best. harhar :3

yang lain , rapat dalam facebook -same age- : Meera , Ira , Farid  , Irfan . errr tu je yang ak nak tulis dekat sini xP yang junior aduhhh ramai lah, tak terkira. acehhhhh macam ramai sangat xD sama jugak , korang the best :) 

p/s : woahhh panjangnyaa :O kalau tak nak baca , tak payah baca. hehe :3 *cehh kalau korang dah baca p/s nie, confirm lah korang dah baca yang atas tu sekali kan) lol xD

my friends is the most important to me, nak kata apa lagi kan. kalau takde kawan , hidup ak takde makna langsung okayy :) dah dah , penat menaip, nak gambarkan macam mana penting friendship tu, ermm macam gambar nie lah. :D




Assalamualaikum :)

Tuesday, 13 March 2012

:D

wah wah wah , lamanya tak update blog ak nie ^^ :P now busy 
sikit lah , busy pasal errrr tengok MV kpop , tengok drama korea , buat homework , study. uhukk uhukk :P yelaaa betullah ak study , sebab form 4 nie makin susah wooooo~ 

tak boleh leka sangat macam zaman form 3 dulu. lagi2 addmath, fizik, kimia, bio, bi, bm, ag, sj,mt. hehe senang memang semua subject susah ak MATI ! grrrr ak rasa tak sedia lagi lah nak masuk alam form 4 nie. 

banyak benda ak kena belajar sendiri. 
last week exam , wahhhhh ape ntah yang jadi dengan slip exam ak :O mintak2 takde yang gagal lah , aminnnnnnnn ;) 

haaaa , one more, hari nie birthday SI DIA ^^ heeeee :D si dia yang paling comel tuuu, happy birthday awakkk, harap semua yang awak ininkan tercapai, insyaAllah:) i hope u will sucess in your carier alright ? SARANGHAEYO OPPA  :D


L oppa, i will always love you :D

LALALA~ :P heeee , comel kan SI DIA nie ? :)
kay kay , malas nak tulis panjang panjang~ byee , Assalamualaikum. InsyaAllah kalau ade masa, saya akan update lagi blog. tapi sekarang nie sebulan sekali nak post dekat blog nie pun susah. huhuh, kay byee

Wednesday, 25 January 2012

Ping Pong! yeahh








hee tahun nie ak masuk sukan ping pong ! wahhhh excited wehh nak masuk tournament isnin nie o.O cuakk siuttttt! hihi tahun nie ak kena active sebab kan sekarang dah ada SATU MURID SATU SUKAN tuu . alahaiiii malass sebenarnya ak nak masuk sukan~

ak pilih ping pong nie pun sebab tak kena panas. yelahh kalau main bola tampar ke , futsal ke kann kena berpanas~ dah lah berpanas2 , then berpeluh lagi~ memang melekit ahh badan. fuhhh tak sanggup :P

ak dapat ramai kawan dekat pingpong tu : Kak Anis , Kak Wan , Kak Ain , Kak Aini , Dzatin , Haris , Shyukri , Ammar , Aniq , Ameer n ramai lagii :) dorang sporting tapi bila time nak ajar kitorang yg langsung xde basic nie , wahhh mulalah pok pekkk pok pekk -_- ish3 , 

until now ak tak tau lagi macam mana nak smash. bila smash , bola tu akan berpusing o.O ntah ahhh , malass nak tau :P lagi satu , ammar cakap ak nie tak boleh kalau main dengan lelaki, kalau main dengan lelaki , hancurr. grrr yelahh ak mana kenal semua budak form 5 tu , MEMANG LAH! 

apepun isnin nie dah lawan~ wish me luck guyss ^^ first time wakil ke mssd , nak batak jugak kann ? :D
hope i can do my best , n nasib baik kitorng x lawan dengan kaum cina. wohahh , cikgu kata diorang tu memang laju. asyik2 smash je~ memang xkan menang ahh kan ? ^^


I WILL DO MY BEST ! thankss to Tcer Siti Zaleha and Pn. Nor Ashekin forgive me chance utk masuk ping pong. KAMSAMNIDA 

Byeeee :* PEACE !! muahhhhh



Saturday, 14 January 2012

Kebengangan ak memuncak :/

grr! ak geram betul lah dengan sorang budak nie -.- hmm ak HERAN gila2 dengan dia nie , suka kacau mood ak. WHY I TERJUMPA BLOG DIA TU ? kalau ak x jumpa blog dia , ak xkan baca post tu , dan ak takkan marah2 lagi macam nie. grr makin teruk lah demam ak nampaknya -.- ak dah geram tahap gabann nie!

ak dah cakap ak malas nak gaduh2 lagi dekat dia. yg dia nak lebih lebih , pehal ? maybe dekat sekolah ak pandang slack dekat kau , kau tau ? ak pandang slack dekat kau sebab ak tgok kau asyik jeling2 dekat kitorang. mana ak tak heran wei ?

HEYYYY YOU! tolonglah jangan pandang ak and anis macam orang jahat ! ak jarang marah2 orang sampai macam nie tau! tapi kau dah KETERLALUAN ! ak tau post dalam blog kau tu merujuk pada ak kan ? kenapa x mention nama ak je dekat situu ? haa? please lahh! ak xnak gaduh , kau cari pasal kan ? okay nak jumpa dekat sekolah ? okay je ~ ak malas lah wei nak kutuk2 orang nie. OKAY BYE!

jangan kacau mood ak yg tengah baik nie , FAHAM ?




Wednesday, 11 January 2012

How i meet them .. ^^


Pink Welcome Heart Love

wahh lama gila tak update :) hhee maklumlah busy dengan homework yg cikgu2 bagi. berlambak wehh. haa , today ak nak story mory pasal 5 orang yg ak suka . :O hihi suka muka saja maa~ ^^ nama gelaran telah siap kuberikan kepada mereka :3


~HOW I MEET PINO~
hmm ak jumpa dia masa sama2 pegi lawatan. wahh masa mula2 nampak dia je  terlintas dalam hati 'comelnya dia senyum' :D haha wehh serious time tu dia sorang je yg menarik perhatian ak dohh :P haha start dari situ , ak cuba STALK dia~ :3 sampai finally ak dapat tau pasal semua adik beradik dia. ^^ bila nampak dia , ak tersengih sengih macam orang gilaa~ 

serious wehh ak nie MACAM fanatic sangat ke dekat dia tu ? dia tak handsome. tapi senyuman dia yg buat ak suka dekat dia. [ betapa berharganya senyuman seorang lelaki] :D and masa dekat sekolah , ak tak pernah cakap dengan dia woo :O segan siutttt! ak tak berani langsung nak pandang muka dia , haha apalah -_- 



~HOW I MEET WHITE~
haa! dia nie dulu budak baru dekat sekolah :D wahhh! first ak tgok dia , memang cairr lah ! dia nie pemalu wehh , ak tak pernah dengar dia bercakap. EVEN ONCE! -.- haha then ak usya usya dia hari hari sbab hari hari dia lalu depan kelas ak haha ^^

pehh kalau korang tau lah siapa WHITE nie , mesti korang suka dekat dia jugak. OMG comel gilaaa ! asal usul nama white nie : dia nie dahlah putih , suka pakai baju sukan putih~ adouii ak dah tak tau nak gelar dia ape , so gelaran yg sesuai , WHITE je laa:D



~HOW I MEET SUMI~
ak selalu nampak dia dekat bus stop~ SETIAP HARI! tak pernah miss sekali pun ^^ tapi masa tu dia dah couple dengan tetttttttttttt. masa ak nmpak dorang dating , wahh bukan main sakit hati ak nie :P geram pun ada. pastu lama2 , ahhh lantaklah~ peduli ape ak ! 

dia nie agak control lah jugak~ asyik2 betulkan rambut dia tuu ~ and dekat facebook pulak baru ak tau yg dia minat korea! yeahh babe samalah kita! kitorang agak selalu lah jugak cerita2 pasal korea nie :) untung akuuu! yuhuuuuu! ^__^



~HOW I MEET RENTUNG~
okay. ak kenal dia dari zaman MYSPACE lagi~ WAAA! ^^ heheh , tak best sangat kot bila chat dengan dia tu :P dia memang HANDSOME ! watlek , semua orang tahu ituu ^^ dia pernah couple dgan budak pandai dohh :S tak tau kenapa clash. kay xnak masuk campur :D 

gelaran kedua dia ialah 'SI HANDSOME , SI KACAK' hahahaha . dan asal usul nama rentung ialah : ak n khairun lah cadang nama tu. sebab kitorng gelar dia camtu , 1. dia bomba 2. dia suka pakai baju hitam~ hehe habislah pecah rahsia akuu! :P korang dah tau siapa rentung nie ? SO WHAT ? ^^



~HOW I MEET FLY~
huhu , ak ingat lagi tahun lepas , dia budak baru masuk sekolah. masa tu kitorang tgah buat ujian KRK. ak ternampak dia dekat luar kelas. OMG hensemnya , hewhew ^^ 

lepas lepas tu , dia selalu masuk kelas ak n join geng kelas ak tu. haha DAEBAK! memang terbaekkk! hari hari ak boleh tgok muka dia. dan asal usul nama fly nie ialah : dia suka buat bunyi lalat --' kadang kadang geram jugak , tapi lama2 dah biasaaa dahhhh! :D


jadi dorang nie lah yg dah beri ak semangat untuk belajar , lol xD haha manaa adaaaa! *gurauan semata mata

but now my wholeheart is just for studying :) no more PINO or WHITE or SUMI or RENTUNG or FLY okayyyy :D ak dah lupakan dorang nie semua okayyyyyy :P


p/s : nama gelaran dorang nie pelik bukan ? SO ? >< haha selamba badak je ak namakan dorang dengan nama2 di atas. haha :P


thanks for reading guys :) 
credit to : Hanis , Syira , Khairun , Iffah , Anis ^^
guyss, truly i love u :))