BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 9 September 2011

Oh TIDAKKK!! :o

weyh korang , ak sedih lah.. rupanya dah nak ambik pmr dah ! countdown : tinggal lagi ONLY 24 DAYS TO GO ! arghhhhhh ! i cant believe this ..

alaa, ak taknak jadi besar awal sangat. ak suka jadi budak budak , happening..

aduii , 'balqis , qada' dan qadar Allah jangan ditolak'* hihi ..

n ak baru teringat somethin !!! alamakkkk !! permohonan ke sbp !! x mohon lagi lorh..
aduihh , gila lah . dahlah tarikh tutup mohon 15 OKTOBER kott , mampuihhh ~

eh , takpe la, coz ak rase cam malas nak pegi asrama. yelahh , mase tu tcer kt tusyen cerita pengalaman ngeri mase dekat mrsm.. takutt mehh .. gila seram !!! nak citer ? err...... +_+ tak perlu kott.. haha
citer hantuu aje sumenyer.. ape lah tcer nie .. tak bagi semangat langsung ! ;)

( makkkk ! suraya x nak masuk asramaaaa ! ) huhh , conform lepas ckap bende nie kene lempang.. heheh
biasalahh ! BALQIS lah katekann ! -_-'

hmm , sampai sini lah yer.. gonna online facebook puas puas.. heheh , tataaa~ gudnite :D

Thursday, 8 September 2011

my very critical day :(

hai semua ! saya bahasakan diri saya sendiri sebagai 'saya' ea ? hihi ,

hurmm , saya rase tension , sedih n takut n nervous taw.. PMR nak dekat tapi saya rase cam malass giler nak study . tak tahu lah nape. rase cam diri nie tak pandai lagi..

eiiii ! geramnyaaaa!! eh eh , tapi saya nak kongsi dengan kawan-kawan pasal Trial PMR 2011. This is my results :

BM : 85
BI : i dun know , tp paper 1 juz dpat 30 / 40 aje :(
MT : 96
SC : 78
KH : 82
SEJ : 77
GEO : 78
AG : 84

errr , sebenarnya agak malu nak tulis sume result nie KECUALIII math :))

hahaha , saje nak bangga dengan pencapaian saya nie.. tetiba dpat paling tinggi , same dengan err.. mcam tak tahu , logeswary lah kan. loges nie !!! x penah kalau x dpat 8A taw , ermm... act 7A sebenarnye..

yelahh , gila ke die ambik AGAMA ISLAM ? lol :p

ermm , lagi satu start hari selasa hari tu ( 6 september 2011 ) , TRIAL SPM SEDANG DIJALANKAN~~

hihi , harap sume SPM candidate dpat straight A , x pon dpat capai target.. insyaAllah , saya sentiasa doakan kamu semua .. acehhhh :D tpi , lepas tu , kene doakan saya utk PMR yer..

lagi berape minggu aje.. tpi saya mcam x risau langsung , yelahh .. cool aje .. hehe

PMR DOES NOT MEAN ANYTHING or MEANINGLESS ! HAHA !

cikgu baca nie baru taw ! kehkehkeh , sorry cikgu .. tpi kalau boleh PMR dimansuhkan tahun nie aje lah.. biar adil..

alololo , saya nak citer pasal sorang akak nie name die MIZZS DANYLA ~ <-- cari kat facebook ea :)

dia nie dah lah lawaa gila , pengawas .. ehh , memang terbaikk lah , kelasss lah ! heheh , dia baik sangat ngan saya, ;)

but, tak same sekolah lah.. die sekolah SMK seri bedena.. haaaaa ? pino first time dengar name sekolah tu.. dekat Sungai Besar.. haha  whateverrr~~

hehe , korang gerenti suka nak kawan dengan akak nie. die form 4 tahun nie .. :)

haaaaaahhhhhhhhhhhhh! penatlahhh ! nak tidurrrr :)

byebye kawan kawan , nite n sweet dream :))