BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 25 January 2012

Ping Pong! yeahh








hee tahun nie ak masuk sukan ping pong ! wahhhh excited wehh nak masuk tournament isnin nie o.O cuakk siuttttt! hihi tahun nie ak kena active sebab kan sekarang dah ada SATU MURID SATU SUKAN tuu . alahaiiii malass sebenarnya ak nak masuk sukan~

ak pilih ping pong nie pun sebab tak kena panas. yelahh kalau main bola tampar ke , futsal ke kann kena berpanas~ dah lah berpanas2 , then berpeluh lagi~ memang melekit ahh badan. fuhhh tak sanggup :P

ak dapat ramai kawan dekat pingpong tu : Kak Anis , Kak Wan , Kak Ain , Kak Aini , Dzatin , Haris , Shyukri , Ammar , Aniq , Ameer n ramai lagii :) dorang sporting tapi bila time nak ajar kitorang yg langsung xde basic nie , wahhh mulalah pok pekkk pok pekk -_- ish3 , 

until now ak tak tau lagi macam mana nak smash. bila smash , bola tu akan berpusing o.O ntah ahhh , malass nak tau :P lagi satu , ammar cakap ak nie tak boleh kalau main dengan lelaki, kalau main dengan lelaki , hancurr. grrr yelahh ak mana kenal semua budak form 5 tu , MEMANG LAH! 

apepun isnin nie dah lawan~ wish me luck guyss ^^ first time wakil ke mssd , nak batak jugak kann ? :D
hope i can do my best , n nasib baik kitorng x lawan dengan kaum cina. wohahh , cikgu kata diorang tu memang laju. asyik2 smash je~ memang xkan menang ahh kan ? ^^


I WILL DO MY BEST ! thankss to Tcer Siti Zaleha and Pn. Nor Ashekin forgive me chance utk masuk ping pong. KAMSAMNIDA 

Byeeee :* PEACE !! muahhhhh



Saturday, 14 January 2012

Kebengangan ak memuncak :/

grr! ak geram betul lah dengan sorang budak nie -.- hmm ak HERAN gila2 dengan dia nie , suka kacau mood ak. WHY I TERJUMPA BLOG DIA TU ? kalau ak x jumpa blog dia , ak xkan baca post tu , dan ak takkan marah2 lagi macam nie. grr makin teruk lah demam ak nampaknya -.- ak dah geram tahap gabann nie!

ak dah cakap ak malas nak gaduh2 lagi dekat dia. yg dia nak lebih lebih , pehal ? maybe dekat sekolah ak pandang slack dekat kau , kau tau ? ak pandang slack dekat kau sebab ak tgok kau asyik jeling2 dekat kitorang. mana ak tak heran wei ?

HEYYYY YOU! tolonglah jangan pandang ak and anis macam orang jahat ! ak jarang marah2 orang sampai macam nie tau! tapi kau dah KETERLALUAN ! ak tau post dalam blog kau tu merujuk pada ak kan ? kenapa x mention nama ak je dekat situu ? haa? please lahh! ak xnak gaduh , kau cari pasal kan ? okay nak jumpa dekat sekolah ? okay je ~ ak malas lah wei nak kutuk2 orang nie. OKAY BYE!

jangan kacau mood ak yg tengah baik nie , FAHAM ?




Wednesday, 11 January 2012

How i meet them .. ^^


Pink Welcome Heart Love

wahh lama gila tak update :) hhee maklumlah busy dengan homework yg cikgu2 bagi. berlambak wehh. haa , today ak nak story mory pasal 5 orang yg ak suka . :O hihi suka muka saja maa~ ^^ nama gelaran telah siap kuberikan kepada mereka :3


~HOW I MEET PINO~
hmm ak jumpa dia masa sama2 pegi lawatan. wahh masa mula2 nampak dia je  terlintas dalam hati 'comelnya dia senyum' :D haha wehh serious time tu dia sorang je yg menarik perhatian ak dohh :P haha start dari situ , ak cuba STALK dia~ :3 sampai finally ak dapat tau pasal semua adik beradik dia. ^^ bila nampak dia , ak tersengih sengih macam orang gilaa~ 

serious wehh ak nie MACAM fanatic sangat ke dekat dia tu ? dia tak handsome. tapi senyuman dia yg buat ak suka dekat dia. [ betapa berharganya senyuman seorang lelaki] :D and masa dekat sekolah , ak tak pernah cakap dengan dia woo :O segan siutttt! ak tak berani langsung nak pandang muka dia , haha apalah -_- 



~HOW I MEET WHITE~
haa! dia nie dulu budak baru dekat sekolah :D wahhh! first ak tgok dia , memang cairr lah ! dia nie pemalu wehh , ak tak pernah dengar dia bercakap. EVEN ONCE! -.- haha then ak usya usya dia hari hari sbab hari hari dia lalu depan kelas ak haha ^^

pehh kalau korang tau lah siapa WHITE nie , mesti korang suka dekat dia jugak. OMG comel gilaaa ! asal usul nama white nie : dia nie dahlah putih , suka pakai baju sukan putih~ adouii ak dah tak tau nak gelar dia ape , so gelaran yg sesuai , WHITE je laa:D



~HOW I MEET SUMI~
ak selalu nampak dia dekat bus stop~ SETIAP HARI! tak pernah miss sekali pun ^^ tapi masa tu dia dah couple dengan tetttttttttttt. masa ak nmpak dorang dating , wahh bukan main sakit hati ak nie :P geram pun ada. pastu lama2 , ahhh lantaklah~ peduli ape ak ! 

dia nie agak control lah jugak~ asyik2 betulkan rambut dia tuu ~ and dekat facebook pulak baru ak tau yg dia minat korea! yeahh babe samalah kita! kitorang agak selalu lah jugak cerita2 pasal korea nie :) untung akuuu! yuhuuuuu! ^__^



~HOW I MEET RENTUNG~
okay. ak kenal dia dari zaman MYSPACE lagi~ WAAA! ^^ heheh , tak best sangat kot bila chat dengan dia tu :P dia memang HANDSOME ! watlek , semua orang tahu ituu ^^ dia pernah couple dgan budak pandai dohh :S tak tau kenapa clash. kay xnak masuk campur :D 

gelaran kedua dia ialah 'SI HANDSOME , SI KACAK' hahahaha . dan asal usul nama rentung ialah : ak n khairun lah cadang nama tu. sebab kitorng gelar dia camtu , 1. dia bomba 2. dia suka pakai baju hitam~ hehe habislah pecah rahsia akuu! :P korang dah tau siapa rentung nie ? SO WHAT ? ^^



~HOW I MEET FLY~
huhu , ak ingat lagi tahun lepas , dia budak baru masuk sekolah. masa tu kitorang tgah buat ujian KRK. ak ternampak dia dekat luar kelas. OMG hensemnya , hewhew ^^ 

lepas lepas tu , dia selalu masuk kelas ak n join geng kelas ak tu. haha DAEBAK! memang terbaekkk! hari hari ak boleh tgok muka dia. dan asal usul nama fly nie ialah : dia suka buat bunyi lalat --' kadang kadang geram jugak , tapi lama2 dah biasaaa dahhhh! :D


jadi dorang nie lah yg dah beri ak semangat untuk belajar , lol xD haha manaa adaaaa! *gurauan semata mata

but now my wholeheart is just for studying :) no more PINO or WHITE or SUMI or RENTUNG or FLY okayyyy :D ak dah lupakan dorang nie semua okayyyyyy :P


p/s : nama gelaran dorang nie pelik bukan ? SO ? >< haha selamba badak je ak namakan dorang dengan nama2 di atas. haha :P


thanks for reading guys :) 
credit to : Hanis , Syira , Khairun , Iffah , Anis ^^
guyss, truly i love u :))