BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 25 January 2012

Ping Pong! yeahh








hee tahun nie ak masuk sukan ping pong ! wahhhh excited wehh nak masuk tournament isnin nie o.O cuakk siuttttt! hihi tahun nie ak kena active sebab kan sekarang dah ada SATU MURID SATU SUKAN tuu . alahaiiii malass sebenarnya ak nak masuk sukan~

ak pilih ping pong nie pun sebab tak kena panas. yelahh kalau main bola tampar ke , futsal ke kann kena berpanas~ dah lah berpanas2 , then berpeluh lagi~ memang melekit ahh badan. fuhhh tak sanggup :P

ak dapat ramai kawan dekat pingpong tu : Kak Anis , Kak Wan , Kak Ain , Kak Aini , Dzatin , Haris , Shyukri , Ammar , Aniq , Ameer n ramai lagii :) dorang sporting tapi bila time nak ajar kitorang yg langsung xde basic nie , wahhh mulalah pok pekkk pok pekk -_- ish3 , 

until now ak tak tau lagi macam mana nak smash. bila smash , bola tu akan berpusing o.O ntah ahhh , malass nak tau :P lagi satu , ammar cakap ak nie tak boleh kalau main dengan lelaki, kalau main dengan lelaki , hancurr. grrr yelahh ak mana kenal semua budak form 5 tu , MEMANG LAH! 

apepun isnin nie dah lawan~ wish me luck guyss ^^ first time wakil ke mssd , nak batak jugak kann ? :D
hope i can do my best , n nasib baik kitorng x lawan dengan kaum cina. wohahh , cikgu kata diorang tu memang laju. asyik2 smash je~ memang xkan menang ahh kan ? ^^


I WILL DO MY BEST ! thankss to Tcer Siti Zaleha and Pn. Nor Ashekin forgive me chance utk masuk ping pong. KAMSAMNIDA 

Byeeee :* PEACE !! muahhhhh



0 comments: