BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 18 November 2012

Adik Lelaki Sorang~

wahh lama nya tak update blog nie :3 disebabkan ada sorang kawan aku tu dok paksa2 aku suruh update blog , yelaaa aku ikut je :p dia rindu aku tu , sebab tu  lahh~ alaa alaa so sweeeeeeet :*

haa today nak cerita pasal adik aku sunat~ hehe well i ada adik lelaki sorang je so this is the first and last time dapat tengok orang sunat. haha ONCE IN MY LIFE <3 pehhh serious aku rasa nak menjerit je tengok budak2 yang dah sunat tu jalan kangkang2 :p

kesian gila aku tengok. rasa nak tolong je tapi anak orang kann? lol ;p haa adik aku dapat nombor ke 11. pehh lama gila nak tunggu so mak ajak balik masak nasi , sayur ape sume dulu. 10:30 pergi surau balik. ingatkan dah habis sunat , tegok2 belum lagi. haihhh penat aku tunggu -.-

pukul 11 tak silap baru ameer kena sunat. fuhhhh nak masuk dalam bilik tu tapi semua lelaki je. -.- ayah je sorang masuk , mak tunggu kat luar. aku nak tengok dia potong yang mana satu. opssss LOL -.- k ignore it :3

gambar ada tapi taknak masukkan. malas pulak. hakhak :3 emm lagi satu tadi jumpa Izzati Najihah, junior (form 2). hehe rasa nak tegur tapi maluuuuuuuuuuuuuuu :p lol senior ape aku nie. and then , dia tegur aku dulu. haha.

oh yaa , lagi satu tadi aku macam ternampak syafiq izzudin. hmmm yekee? macam ye , macam tak. haha so buat dono jee :p kawan darjah 6 , mungkin dia tak ingat . lulz.

now adik aku tengah baring atas kusyen sambil tengok tv sambil makan minum atas kusyen -.- k k k k sabar~ dia sakit tuuu. jalan pun dah kangkang2 . kesian pulak aku tengok sebab selalu dia main lari2 dengan aisyah. haha sabarlah ye dekkk , minggu depan kurang lah sakitnye. ceyy cakap macam ada pengalaman je :3

hari nie entah kenapa aku tiba2 jadi kakak mithali. jaga adik macam ape je. tanye dia nak makan ape , nak minum ke tak , nak ape2 ke. lol peliklah. OO maksudnya aku dah jadi kakak yang baik lah kan ^^

Alhamdulillah syukur sangat semuanya berjalan dengan lancar. Moga2 adik aku jadi lelaki yang berguna satu hari nanti. ;) akhirnya aku ada jugak adik lelaki. even sorang je kannn~ :> kalau tak , confirm aku takde pengalaman tengok situasi orang sunat. hehe.

k k k k sambung esok . InsyaAllah. Annyeong! :) Bye Assalamualaikum:)

 http://3.bp.blogspot.com/-Lx2cmZ3UIVs/T17f6UonA_I/AAAAAAAABJ8/LfGqm1Z0crA/s1600/assalamualaikum.jpg


0 comments: