BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 19 November 2012

Result Exam..

today , i nak cerita pasal time muda2 dulu. hehe muda lah sangat kan :p i nak cerita masa ambik result UPSR dulu. haa disebabkan hari nie budak UPSR 2012 ambik result , aku pun nak cerita jugak lahh time aku upsr dulu. HIHI.

k k ingat lagi time 2008 , masa tu darjah 6. pehhhh bila tau esoknya nak ambik result kan rasa macam dunia dah terbalik :p k over k . serious mak cam tak risau pun , tapi aku yang lebih2 risau :p

lama kott tunggu dekat sekolah , tak silap aku pukul 11 camtu baru result sampai. bila teacher Norzana panggil nama sorang2 ambik result kat depan kan , pehhh gelabah siott. rasa macam NAK PENGSAN!!!!!!!

and bila saat teacher panggil 'BALQIS SURAYA' , pehhh k k tenang tenang :p cuba berlagak tenang depan kawan2 . haha tak boleh blahh~  and bila dah dapt result tu kan , serious aku MENANGIS dohh

terharuu guwa dapat 5A. hihi then aku terus telefon ayah. sambil tersedu-sedu aku call ayah. ayah pulak cakap 'tahniah , tapi janganlah nangis' LOL. malu k malu :p

Peace Symbol


time ambik result PMR pulak , hmm actually aku tak expect pun aku dapat berapa A berapa B. hmm berserah jeeee. and lagi bagusnya aku tak risau pun pasal result PMR berbanding time ambik result UPSR dulu.

yelahh budak berlagak pandai memang camni :3 mak je yang risau gila2. aku just watlek watcool je :p time sampai je dekat sekolah terus cari kawan tapi masalahnya TAK JUMPA! -.-

last2 aku jumpa jugak dorang tengah sembang2. beberapa minit lepas tu cikgu2 keluar dari dewan sambil pegang result kitorang. haiyaaa mati lah aku. time tu baru aku rasa gelabah ;)

Muka teacher Fadzilah serious je. pehh takut jugak aku melihatnya :p kitorang beratur and semua orang taknak beratur depan sekali. termasuk aku >< takut wehh , dah lah ayah tengok je aku dari jauh;p

time cikgu pass resulttu dekat aku , cikgu cakap tahniah. OF COURSE lah aku ingat aku dapat straight kann? first2 tengok result tu , nampak semua A. mata pun dah berair.

TIME AYAH PERGI DKAT AKU JE , baru ku sedari ade 1 B tersesat dalam result tu!!!!!!!! grr rasa nak koyak je. nasib baik ayah ada dekat situ , ayah tenangkan . ceyyy malu kot nangis gila2. -,-

balik je rumah hati aku berdebar , 'alaa kalau mak tau nie amcam mana? mesti kena marah habis-habisan'. aku dah mula fikir macam2. hishh3. nasib baik mak belum balik time tu. LEGA DEN.

then aku nangis sorang2 macam orang tak betul :p duduk sorang2 dalam bilik menangis atas katil yang berselerak. haha bila teringat time tu rasa malu pulak :p

bila mak balik je mak terus pergi kat bilik aku then cakap lebih kurang macam nie lah - 'haa tak payah nak nangis2 , dah dapat 7A tu apa nak buat' - nada marah beb! pehhh jantung nak jatuh time tu.

tapiiii marah mak sekejap je. next week mak dah okay sikit. tak marah2 aku sangat. kekeke :3 untunglah akuuuuu~ haha lepas tu pergi shopping barang sekolah sume , wahhh heaven! :p

OKAYY. dah habis cerita pasal result. hee MENARIK TAK? CEYYYYYYYY -,-  okay lah bye Assalamualaikum , next time jumpa lagi! :>

0 comments: