BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 13 March 2012

:D

wah wah wah , lamanya tak update blog ak nie ^^ :P now busy 
sikit lah , busy pasal errrr tengok MV kpop , tengok drama korea , buat homework , study. uhukk uhukk :P yelaaa betullah ak study , sebab form 4 nie makin susah wooooo~ 

tak boleh leka sangat macam zaman form 3 dulu. lagi2 addmath, fizik, kimia, bio, bi, bm, ag, sj,mt. hehe senang memang semua subject susah ak MATI ! grrrr ak rasa tak sedia lagi lah nak masuk alam form 4 nie. 

banyak benda ak kena belajar sendiri. 
last week exam , wahhhhh ape ntah yang jadi dengan slip exam ak :O mintak2 takde yang gagal lah , aminnnnnnnn ;) 

haaaa , one more, hari nie birthday SI DIA ^^ heeeee :D si dia yang paling comel tuuu, happy birthday awakkk, harap semua yang awak ininkan tercapai, insyaAllah:) i hope u will sucess in your carier alright ? SARANGHAEYO OPPA  :D


L oppa, i will always love you :D

LALALA~ :P heeee , comel kan SI DIA nie ? :)
kay kay , malas nak tulis panjang panjang~ byee , Assalamualaikum. InsyaAllah kalau ade masa, saya akan update lagi blog. tapi sekarang nie sebulan sekali nak post dekat blog nie pun susah. huhuh, kay byee

0 comments: