BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 25 August 2014

Salam 26 Ogos 2014

Assalamualaikum . Wah lamanya tak bukak blog kesayangan ni haha last post masa lepas spm haritu huhu.Dah lebih 3 bulan dah duduk kat Penang nih haha tak tau nak cakap perasaan sendiri kat tempat orang ni lol.

Ada masa rasa best ada masa rasa cam nak balik rumah je. Ingat lagi hari first masuk kmpp ni aku nangis doh hahahaha rasa malu lak pulak nak imbas kembali :3 Banyak kisah suka duka telah ku lalui di kmpp haha. alaa nak masukkan gambar2 kat kmpp cam susah lak sbb sini manede ternet yang laju cam wifi kat rumah , wifi sini macam siput sedut. -_-

Okay , first thing yang menarik bila kita belajar kat tempat orang is belajar bahasa baru. haha best dohh. "Ligan lah Penggorek lah menakan lah haha ape ntah. Roommate orang kedah orang taiping kauu mestilah banyak perkataan aku tau haha. Biasalah kami orang selangor cakap manede slang bagai haha. Pastu roommate menganjing nak try cakap bahasa selangor yang ade 'e' balakang perkataan. haha tapi syok dohh hari2 kitorang main2 bahasa kelantan lah kedah lah pahang lah :p

Orang Selangor tak ramai sangat kat kmpp ni. Hm dalam kelas ada Aina je orang Selangor. Tu je lah geng selangor aku huhu duhhhh sedih.Alamak tetiba rasa rindu ngan geng Fraternal hmmmmm :/ Bila ntah dapat jumpa dorang lagi , ahhhhh nak balik PALAM!!!!!

Alhamdulillah sangat roommate and kawan praktikum F2P7 and F2P8 semua comel2 dan baik2 belaka. haha ada yang bising ade yang senyap ade yang gila2 ada yang sekepala ngan aku. wahahhaha seronok wehhhh ada sorang tu perangai macam Iffah , ade sorang perangai macam Wani. Huhu rindu kau wani!! 

Tapi kan kat sini agak stress jugak ahh sebab banyak , copp BANYAK GILA GILA GILA GILA GILA GILA assignment lah , quiz online lah , quiz bertulis lah , lab report lah , MUET LAH!!!! SETERESS GUA!! Eh jap baru teringat 2 weeks lepas exam pertama yakni UPS (UJIAN PENILAIAN SEMESTER) . haha k krik krik aku xnak citer pape pasal tu. _________________________________________

Tapi for sure subjek paling digeruni are MUET and FIZIK. fuuuuuu dah lah kat sekolah dulu punye mangat xnak ambik fizik sbb susah masa form 5 dulu tup tup kat matrik ambik gak fizik. haihh mak pun cam agak marah masa aku ckp aku ambik fizik. huhu boleh boleh u can do it qis u can !! Tapi kan bila fikir pasal ups tu............ em takpelah lupakann~~

-Post ni time amali scomp. heheh cikgu tak tau aku main2 masa amali haha thats normal kan lol-

1 more thing , angah masuk degree masa 1 Sept ni. Hmm sayangnya i xdapat nak menghantar angah ke U even kt selangor je. TERKILAN K. semua orang balik time merdeka nanti aku je dok terperap dan terperosok kat kmpp ni haihhhhhhhh mesti bosangg terperap dlm bilik sensorang n melepak ngan iffah je haihh. -_-

okay lah thats all, lega akhirnya dapat gak post hari ni hahahaha. Assalamualaikum. JAM 11.39 am di makmal komputer kmpp~