BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 19 June 2012

Lalalitamplom

today is 19 jun 2012 . wahhh lama nya tak update blog nie. 3 bulan dah tak visit langsung blog aku nie. hehe :3 biasalah . busyyy :P cehhwah. haha sebenarnya malas nak post panjang2. okay memangdangkan nie post yg latest , aku nak tulis panjang panjang panjang gila. heeeeee ;P

k nak cerita pasal ape eh ? hmm exam ? alaaaa sedihlah :( aku dapat 4A je . yang lain tu tak payah cerita lah. ehh ? :P k lah supaya aku ingat result aku , so tulis jelah. k dapat 4A 2B 2C 1D. well i've said , teruk kannnnnnnnnn? huuuu sedihlah , eh tapi takpe kot. final ade lagi kan? hihi

agama yang selalu dapat A pun dapat 68 je. huhu sedih gila nak mati taukkk! :( tapi reda jelahh. maybe salah aku kot tak baca buku. haha k tu normal lah yoww~ peratus keseluruhan just 67% . what theeeee ? ini ke budak kelas first ? tak patut , tak patut . macam tak layak je. haihhhh

okay lah , stop cakap pasal exam. hmm nak cerita pasal ape ehh? sebenarnya banyak sangat benda nak tulis . sampai lupa semuanya. hooooooooo :P hmm hmm haaa haaa huuu huuu hiii hiii alaaa bosannyaa :( ok. now cerita pasal sekolahhhh~

hari nie dah masuk bulan 6 sekolah. tapi aku still rasa macam tak belajar ape2 dekat sekolah --> subject bio , fizik , agama. haha -.- k macam melampau pulak kan? errrr tapi betul lahh! :( bukan salah kan cikgu ye , tapi memang serious dari awal tahun tak faham ape2 yang cikgu ajar. so awesome right? :<

*RasaNakTerjunKLCC* . takde ahh , tapi kan aku selalu fikir , kalau dapat tukar cikgu kan besttt. waaaaa sorry cikgu. tapi saya memang tak faham cikgu ajar:( mungkin otak nie bebal sangat kot sampai semua benda tak masuk otak. hekhek :3 finee finee tu semua salah aku sendiri.

hari2 kalau tak ngantuk dalam kelas memang tak sah. so cool -.- sama dengan Anis. haha kitorang tidur senyap2. takdelah terang2 baring then tidur. tongkat dagu lah , letak kepala atas meja lah . well , macam korang yang bersekolah nie tak pernah buat kan? so chill lah. lol xP

tadi time belajar addmath pehhh best gila tajuk coordinate geometry , but still rasa mengantuk. maybe sebab suasana kot. yelah kelas tu kan gelap ._. *NakTukarKelas! >< bateri aku tinggal 80% je. tapi nasib baik dah nak balik. hehe.

ohhhnoooo baru teringatt! homework banyak sehh. kimia ade , addmath ade , bm ade , bi ade. ishhhh mals lah nak buat xP banyak gila pulakkk! esok kena hantar bm. pehhhh mati lah akuuuuu . wuuuuuuuuuu~ tapi kalau nak buat homework , aku kena tunggu pukul 10. sebabbbbbbbbbb nak tengok masterchef dulu. kahkah tu cerita wajib tauu!

insyaAllah kalau ingat , aku akan buat homework tu. hehe :3 <-- budak jahat.

okay tu je aku nak cakap hari nie. panjang ke entry nie? rasanya tak kott. heeeeeeeee :D bye Assalamualaikum.

OK TAHU. TITLE TAK DE KENA MENGENA DENGAN POST NIE. saja jee. heeee :P