BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 24 March 2012

ILOVEYOU :*

okayyy , so hari nie nak cakap pasal kawan2 ak. hmm semua geng ak masa sekolah rendah and menengah dah masuk asrama. ahhhhhh rasa macam nak nangis air mata darah taukkkkkk! :( okay first , geng masa sekolah rendah , Fatin Izatul Ainin . kay kay , time form 1 , fatin and ainin dah terus masuk asrama. uhukk uhukk , ak serious rasa sedihhh gilaaa. 

rasa macam dah tak nak pergi sekolah dah. wuuuuuu~ izatul still ade dekat sekolah , and kitorang rapat sikit2 je :) but now izatul dah masuk mrsm. baru je tau hari khamis hari tu. pehhh ak dengar pun rasa macam ..... entahlah , susah nak cakap. :/ 

thenn , geng masa form 1, Fifi , pulak pindah sekolah. Ya Allah , dugaan nie memang tersangat sangat sangat beratt :( ak rasa macam ak alonee, forever alone dalam skeolah tu. but nasib baik masa form 2 , ak rapat dengan Hanis Khairun Syira . okay dorang memang my best friends foreverr <3 loveuguyss :* 

tapi , tapi , tapi dorang SEMUA , okay ak repeat SEMUAAAAAAAAA pindah time form 4. hanis and syira masuk sekolah teknik , khairun masuk sbp dekat muar. pehhhhhh, pernah satu kali tu ak salahkan takdir. *ASTAGHFIRULLAHALAZIM* but serious ak memang tak boleh terima takdir Allah nie. :( okay forever alone againn :'(

dahhhhh. rasa nak mati! rasa dah tak nak hidup dah ! WOOOOOOOO AK SERIOUS NIE WEH! and then now ak rapat dengan Iffah Anis Yana . kalau dorang pun semua pindah sekolah , ak nak pindah sekolah jugak. >< tak kesah lah mana2 , janji ak nak pindah sekolah macam dorang. serious ak takboleh hidup tanpa kawan2 baik ak. 

sekarang nie pun , ak malas nak BESTFRIEND dengan sape2. just rapat2 macamtu je bolehlah, tapi kalau nak ade geng tu, hmmm macam tak perlu pulak. ak dah heartbroken gila gila. okay lah , nie maybe Allah nak hukum ak atas dosa2 ak yang dulu and sekarang :) takpe , ak terima je. now ak nak kawan dengan smeua orang. tak kesahlah dia kelas ape, ak akan try kawan dengan semua :)

now , ak taknak kawan kawan pergi dari hidup ak , but kakak kata makin kita dewasa, makin banyak perpisahan yang akan berlaku. :( i really really hope that no more word 'PERPISAHAN' dalam kamus hidup ak :( ak dah serik, penat , kecewa bila semua orang tinggalkan ak. 

I just want you to know my BESTIEE , IHEARTYOU,ILOVEYOU,IMISSYOU :) walaupun kita tak rapat sangat macam dulu2, kita still kawan baik. forever and ever kayy :) rasa macam nak buat reunion balik. for 6 Anugerah, 1 Taat , 2 Tabah , 3 Tabah (the best class ever) ^^

for kelas 4 Murni 2012 nie, hmm susah nak cakap. kitorang takdelahh rapat macam family, macam 3 Tabah dulu. :( hurhhh tak best lahh. ak nak tahun 2011 balikkkkkkk. nak putar balik masa, nak betulkan keadaan. pleaseeeeee! tapi memang takkan berlaku wishes ak tu. now kena teruskan kehidupan macam biasa. lol apesal ak touching gila nie :3

kayy, dalam facebook pulak rapat jugak lah sikit2 dengan senior2 (even takpernah cakap face to face lol xD), dengan kak Pyka , kak Ama , kak Aimi , kak Aisyah , kak Farah , kak Nina , kak Dila , abg Yusri , Qayyum , Hilmi , Iqmal , Arif. lahaiii banyak lagi lah. sape lagi eh? :O tapi serious dorang memang best <3 kalau ade peluang face to face mesti lagi best. harhar :3

yang lain , rapat dalam facebook -same age- : Meera , Ira , Farid  , Irfan . errr tu je yang ak nak tulis dekat sini xP yang junior aduhhh ramai lah, tak terkira. acehhhhh macam ramai sangat xD sama jugak , korang the best :) 

p/s : woahhh panjangnyaa :O kalau tak nak baca , tak payah baca. hehe :3 *cehh kalau korang dah baca p/s nie, confirm lah korang dah baca yang atas tu sekali kan) lol xD

my friends is the most important to me, nak kata apa lagi kan. kalau takde kawan , hidup ak takde makna langsung okayy :) dah dah , penat menaip, nak gambarkan macam mana penting friendship tu, ermm macam gambar nie lah. :D




Assalamualaikum :)

0 comments: