BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 9 March 2015

HARI ini

Assalamualaikum , hai lama dah tak update blog ni.berhabuk dah , uhukk uhukk. heheh :3 wahhh sedar tak sedar lagi 1 bulan setengah aku akan tinggalkan kmpp ni. pehhh sedih kot, nak tinggalkan kawan2 yang baik kat sini. Yang paling sedih, nak tinggalkan penang actually sebab lepas ni mungkin chance nak pergi penang amatlahhh tipis sebab takde sebab lagi dah untuk aku menjejakkan kaki ke penang lagi, tapi err lainlah kalau kahwin dengan orang penang kann?? haha. k :p

Sekarang tengah musim bunga "sakura" dekat kmpp, wehhh ingat jepun je ke ade bunga sakura?? kmpp pun ade lahh. heheh. cantikk , bunga dia putih and pink. Hari ni kitorang ade presentation , sape lagi dengan budak 3 orang tu lah ike, nana, anas. hahaaa ike baca nanti jangan marah ehh :3 takpe , nanti kita tak jumpa dahhh , rindu2 lah kat bambam ni ye heheh.

Presentation bi yang hmmm hambar rasanya respon dari budak kelas haha. Even tak masuk dalam pointer CGPA, tapi aku suka gila buat presentation bi, don't know whyy.

Alright, masa mencemburui kita kan. Nak heading to next class , scomp with cikgu Latifah yang comel ;) heheh. Bye Assalamualaikum.

http://www.mrwallpaper.com/wallpapers/cute-animals.jpg