BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 6 September 2012

Today's story

 fuhh tadi exam Mathematics. serious agak susah sebab aku tak study betul2. huhu yelahh , sibuk sangat siapkan report tu wehh! :( hope boleh dapat 75 ke atas , aminn :)

Teacher Kartini tegur kitorang sbeab kitorang bincang :p hehe alaa tcer , susah lah soalan nyeww! dah lah duduk betul2 sleang dua meja depan cikgu , memang tak boleh hide lah kan? :3

sorry cikgu! minta ampunnnnnn! :) i just fed up with the questions. lagi2 pasal circle and cylinder uhh. grr i hate that kind of questions :/

teacher kena bagi saya markah tinggi , sebab saya dah try bersungguh-sungguh untuk buat yang terbaik. huuu :> esok ada exam lagi. haihhh 2 kali exam math. sengal -.-

haaa lagi satu , hari nie teacher siti Zaleha tak datang. sebab mak mertua cikgu sakit tenat. Ya Allah , tabahkan hati teacher kesayanganku itu :( Teacher , i will pray for you:))

k k satu lagi, tadi aku terserempak dengan Mr. A2 banyak kali. ehh? banyak kali ke? :p takde ahh , just dua tiga kali je. tu pun dari jauh. WEH! kenapa susah sangat aku nak tegur dia? rasa macam dia tu orang jahat je -.- susah bebenor nak cakap dengan dia .

MR. A2 , please jangan buat muka masam. memang lah orang takut u_u . dia kata dia ramai kawan. k fineeee. tapi kan , why aku tak dapat kawan dengan dia until now?

sejak bulan 1 hari tu kitorang chatting2 :p tapi dekat sekolah tak pernah tegur. ape kejadanya tu ? -.- k fine. fine. Mr. A2 agak sombong dengan aku. and aku pun agak sombong dengan dia. hehe deal lah. SERI!

dah lah. whatever lah MR. A2 , malas nak cakap pasal awak dah. goodbye! i takkan try nak cakap dengan u lagi. KAY ? TITIK!!!!!! buat penat je rangka ayat nak cakap dnegan dia. tuiii buang masa aku je.

better fikir pasal study kannn? 10/10/2012 final exam held. ohh tidak! BIO , FZK , CHEM , ADDMATH tak sentuh lagi. TIDAKKKKKKK ! NOOOOOOOOOO! grrr acane nie? aku study sikit2 je. hmm k insaf sebentar. :( I will study as soon as possible :)

K goodBye. Assalamualaikum :)

0 comments: