BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 14 January 2012

Kebengangan ak memuncak :/

grr! ak geram betul lah dengan sorang budak nie -.- hmm ak HERAN gila2 dengan dia nie , suka kacau mood ak. WHY I TERJUMPA BLOG DIA TU ? kalau ak x jumpa blog dia , ak xkan baca post tu , dan ak takkan marah2 lagi macam nie. grr makin teruk lah demam ak nampaknya -.- ak dah geram tahap gabann nie!

ak dah cakap ak malas nak gaduh2 lagi dekat dia. yg dia nak lebih lebih , pehal ? maybe dekat sekolah ak pandang slack dekat kau , kau tau ? ak pandang slack dekat kau sebab ak tgok kau asyik jeling2 dekat kitorang. mana ak tak heran wei ?

HEYYYY YOU! tolonglah jangan pandang ak and anis macam orang jahat ! ak jarang marah2 orang sampai macam nie tau! tapi kau dah KETERLALUAN ! ak tau post dalam blog kau tu merujuk pada ak kan ? kenapa x mention nama ak je dekat situu ? haa? please lahh! ak xnak gaduh , kau cari pasal kan ? okay nak jumpa dekat sekolah ? okay je ~ ak malas lah wei nak kutuk2 orang nie. OKAY BYE!

jangan kacau mood ak yg tengah baik nie , FAHAM ?




0 comments: