BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 8 December 2011

Tonton Cerita Korea :))

hehe , kalau bab tengok cerita korea nie , sampai 4 pagi tak tidur pun ak pernah :P tpi kan memang rugi siape x pernah LANGSUNG tngok citer korea nie, hmm setakat nie yg ak dah sempat tengok is Boys Over Flower , Playful Kiss , My Princess , Secret Garden , Full House , My Girlfriend is a gumiho. awwww , sume citer tu gempak gile gile wehh! :D heeeee x) weeeeee x) yeeeeee x) humm actually takde ape nak cakap dah lahh , kay byee :* 

0 comments: