BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 8 December 2011

PinoCChio ( Whats tHat? ) :))

kay hari nie nak citer macam mane boleh tibe tibe muncul name 'PINOCCHIO' dlam name dekat facebook ak. okay camni biaselah sape yg takde orang yg disukai kann ? same lahh macam ak :)jadi macam nie lah , ak tgah tgok2 buku anugerah kecemerlangan 2011 dekat tcer fadzilah(my favourite teacher <3 ). ade tulis , sape jadi tokoh pelajar , tokoh koko , kan kan :)

then ak nampak name si dia , OMG !! dia dapat anugerah tetttttttttttt :P tak boleh kasi tahu tau ;)pastu tcer nampak lah ak tersengih sengih nampak nama dia. hehe , ak memang camni , pantang nmpak nama dia , macam orang gilaa pun adee.padahal nmpak name je punn , bukan muka -_- haduyaiiii, tanye jelah dekat bestie ak : Hanis , Khairun , Iffah , Anis <3 sayanggggg korang ^^

mase tcer tengok name si DIA , tcer cakap macam lebih kurang macam nie lahh : ohh dia nie yg hidung camtu tu yee ( tcer buat gaya hidung macam hidung panjang)mancung actually ^^ hhee , then Khairun cakap dekat ak , haaa? hidung panjang ? !! PINOCCHIO !!
haha , dari situ bermulanya KEHIDUPAN ak dengan nama panggilan PINO~ 

haihhh , ntah lah kenapa and macam mana sampai satu kelas dah tau pasal benda nie , bile DIA lalu depan kelas , mulalah bunyi bisingggg satu kelas -_- , p/s : koranggg ak masih ingat yeee~ ahhhhhh , benciiiii ! Kiran sekarang dah tak panggil ak BALQIS or QIS dah , tpi pangil ak pino. grrrrrrr , takpee ak tak kesah pun wehh :P

heeeeeeeeeee x) kenapa lah happy sangat bila nampak gambar dia , facebook dia , nama dia , dia update status facebook~ ahhh , I DONT KNOW WHY I LIKE THIS~ hummm , tpi tadi dia update status yg *** membuatkan hati ak patah seribuuu sangat. haiii takpelahh , tak kesah pon awak suke sapeee , *kesah actually -_-

kayy tulahh asal usul macam mana nama facebook ak boleh jadi - BALQIS PINOCCHIO - sekiann , Assalamualaikum n take care , byeeee

0 comments: