BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 14 October 2011

CeRita HaRi iNi

wohooow! hari nie cuti laa :) tapi boring boring.. serius tak taw nak buat ape.. cam orang asing je kat rumah nie.. ok kerja yg ak buat are : 

bangun tidur , solat , mandi , tolong mak kat dapur , tengok tv , makan , solat , mandi , tengok tv , tidur , tengok tv , solat , main ps2 , tengok tv , online facebook , tidur , makan , solat , tengok berita , kemas2 kain baju ,solat , online facebook , update blog , tengok citer korea , tidur ( pukul 4 pagi ) 

aduuhh , tersangat lah rase macam dekat tempat yang amat membosankan.. dulu , mase sbelom habis pmr , kate camni : ehh , best nye!! lepas pr nanti boleh buat ape je yg kite nak ! yahuuuuU!

tapi sekarang cam menyesal pulak cakap camtu , yelaaa sume yg ak plan dulu , x de satu pon yg dimakbulkan.. haha -,-

haishh , ehh, satu lagi ak nak tunjuk somethin nie : (Y)~ hhe , ak taw benda nie dari kawan.. die cakap nie tanda TERBAIKKK ! haha , BoboiBoy... haaa! citer pasal BoboiBoy nie , ak minat Tok Aba !!!! haha , memang atok tu terbaikk ! ak fall in love dengan tok tu :D

HAHA , dah lah tu..yang pasti citer nie lagi best daripada Upin Ipin.. sebab , upin ipin dah banyak kali ulang jee.... haihh , takpe laa.. janji dua dua best.. kalau upin ipin , trademark diorang : betol betol betol c(: kalau Boboiboy pulak : Terbaikk ! haha 

 

tengok ak dah kemaruk dengan 'TERBAIKK' tu :P 

okay lahh , ak nak tengok drama korea niee.. hihi , TERBAIKK!

0 comments: