BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 10 December 2011

KPOP ! ^^

Korean ? Kpop ? heee actually ak minat korea nie since form 2, nie sume berlaku masa angah guna lagu sorry sorry(suju)as her ringtone. haduuhh, ak punyalah minat lagu tuu xD lepas ak selidik , ohhh tu act lagu korea ^^ esoknya(x silap)ak pegi kelas ICTL , mase tu kwn2 ak sume tengah cakap pasal korea, then pegilah tanya dekat afiqah 'wei kau tau lagu sorry sorry ke ape benda ntah' :O then dia cakap 'ohh haah , lagu suju' 

ak pun fikir 'wowwww , lagu nie mesti dah famous' dan mua sejak tu lah ak minat nak tengok mv dorang. lagu sorry sorry tu memang gempakk sangat , n disebabkan lagu tu gempaklah ak terpengaruh nak tengok MV dorang yg lain - it's you , cooking cooking , happiness , super girl , bonamana , mr simple , a-cha , superman ^^

leeteuk.siwon.donghae.shindong.heechul.yesung.eunhyuk.hangeng.kangin.sungmin.ryeowook.kyuhyun.

hmm , lepas SUJU tak silap ak kenal group SHINEE :) lagu RING DING DONG , haha mula mula serious ak tak suke lagu tu , ntah ape2 ntah :P lame2 ak tersuke pulak , still dont know why :D
lepas tu , tengok MV dorang yg lain - juliette , replay , lucifer , hello ^^ ehh , masa tu tak minat lagi dance dance tauu :))

Onew.Minho.Key.Jonghyun.Taemin.

huhu , masa nie , ak ANTI giler dengan girls group . sebab ak fikir camni : 'eii , dorang tu seksi sangat dohh , menyampah aku . bukannya cantik pun' hhe , miannhae ( maafff ) :D hhaa , first MV girls group yg ak tengok of course SNSD - Gee - :D *gee gee gee gee baby baby baby* heeee , pastu tngok MV dorang yg lain , cam biasa - oh , baby baby , hoot , the boys ^^ start dari tgok lagu gee nie lah , ak mula minat dancing dorang :))

hyeyeon.sunny.sooyoung.taeyeon.yuri.jessica.yoona.seohyun.tiffany.

then , ak terpikat dengan lagu lagu hit dorang nie dulu : WONDER GIRLS (nobody) , B2ST(bad girl) , BIG BANG(haru haru) , 2PM (again n again) , FT ISLAND(sarang sarang) , SS501(love ya) , 4MINUTE(i my me mine) , UKISS(0330) , CNBLUE(love) , 2NE1(lonely) ,  BOYFRIEND(boyfriend) , B1A4(ok) , INFINITE(come back again) , APINK(it girl) , KARA(jumping) , TEEN TOP(clap) n banyak lagi lahh actually :)

 
wonder girls :)

b2st :)

big bang 20
big bang :)

2PM Time For Change Wallpaper 300x187 2PM Time For Change Wallpaper
2pm :)

ft island :)

SS501 :)
4minute 6
4minute :)

ukiss :)

cnblue :)

2ne1 :)

boyfriend :)

b1a4 :)

apink :)

kara :)

teen top :)
SEBENAR BENAR BENARNYA , ak nak cerita pasal group infinite :) hhee , ak minattt sangat dengan dorang nie. ahhhh sebabnya terlalu banyak --> first : cutee^^ second : dance dorang 99.9% serentak , wowww ^o^ third : funny fourth : suara dorang pehhh sedap sangat^^ fifth : dorang happening n cooll :D


dah lah , nanti ade 1001 sebab ak bagi karang, hheee :) name member dorang : SUNGGYU , DONGWOO , WOOHYUN , HOYA , SUNGYEOL , L , SUNGJONG ^^ lagu dorang yg top top sekarang nie : to ra wa (come back again) , before the dawn , nothing's over , she's back , can u smile , be mine , peradise , n latest is lagu lately.


nak tau tak dorang punye company nie memang terbaik tau , sebab lagu be mine keluar bulan july 2011 , pastu paradise keluar bulan september , then lately keluar bulan disember :O act dalam satu taun tu dorang comeback banyak lagu . yelahh , kadang kadang  company lain bagi 2 lagu je tiap tahun utk sesebuah group .
memang dahsyat :D name company dorang Woolim Entertainment <3 


nak cerita pasal HUBBY akuuu ! Kim Myungsoo (L) !! wahhh , die nie super duper kuper luper cuteee lahhH! sampaikan ak dengan sharina asyik gaduh jee gara gara rebutkan L , haha rilekss gaduh gaduh manjaa :P hhee and FYI , L an actor jugak tauu! ^^ actor japan :) dia pegi audition dekat sana then terpilih , awwww gilaaa comelll :D heheh

 
comelkan^^ jgn curi yaa! :))

heheh , dia memang jadi kegilaan u know :3 kahkah , L nie mmg super duper cute tpi dia nie agak susah nak buka mulut. hihi , pemalu kot (same lah dengan ak^^) wahhhh kalau lah ak dapat jumpa dia nie , nak jeee ak tenung muka dia lama2 ! wahhhhhhh , tak bolehhh !! DOSA MEH xD tengok gambar pun jadilahh :))

kay lahh , rasanya takde sape nak bace ak punye posting nie , panjang sangat :O hhe , k byeee :) esok sambung lagii :))
see yaa! Assalamualaikum , take care n good night guys ^^ love youu












0 comments: