BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 6 August 2013

Salam Syawal 1434 Hijrah

Hai assalamualaikum! Wah lama rasanya tak menjenguk blog kesayangan aku ni heheh. Alhamdulillah malam ni malam ramdhan yang terakhir. Hmph sedih jugak sebab para syaitan akan terlepas dari rantai, tapi aku tetap bersyukur sebab berjaya mengharingi bulan Ramadhan pada tahun ini :) seriously masa berlalu dengan sangat pantas :o tup2 lusa dah raya. Walawehhh tak percaya dohhh ._. 

And hari sabtu lepas birthday aku. Gila ramai wish xD tapi orang yg aku harap2kan untuk wish aku x wish pun. U.u hmm takpe kau sampai hatii. Taulah masa birthday kau aku lupa tapi at least aku dah wish kan. Wuuuu takpelahh x penting pun. Wish tu sekadar ucapan je kan. So idc..

Okay berbalik kepada ucapan hari rayaa! Yay raya tahun ni 2 minggu before trial spm. YaYYYYYYY, -....- hahah cikgu pun dah pesan bebanyak kali tahun ni x payah raya dah besar panjang dah. Wuu kalau camtu cikgu pun x payah raya lah kan? Cey wah :p homework yg cokgu bagi agak bertimbun jugak tapi xdelah banyak sangat. 

Hmph memandangkan 2 minggu lagi trial , maka aku harus bawa buku ke kampung. K k k k macamlah aku rajin sangat nak baca? Hahahah takpe at least nampak 'kerajinan' di situ :3 chemistry bio fizik seriously x prepare ape2 padahal tulahh benda paling penting kottt. Haihh k still tak sedar diri lagi :*

Ermm lastly kepada yang akan balik ke kampung esok or bila2, hati2 bawak kereta . Biar la,bat asal selamat. Ehhh kan time raya traffic memang slow? Pehh mesti tension kan. Haha tapi this year raya pertama lat PA. Sama macam last year. Wuuu tak pe lah sebab masa birthday aku tu dah balik kampung ^^

Wahh banyak idea aku hari ni :p haa lagi satu hadiah anis belum beli lagi. Pastu si birthday boy syafiq tu gi mintak hadiah :3 insyaallah weuhhhhhhhh. Uihi

K lah tu je kot! Assalamualaikum dan selamat ,enyambut Hari Raya Aidilfitri. P/s : kpd yg berkenaan sila ganti puasa ye. Hihi x)

0 comments: