BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 4 December 2013

5 AQLIAH 2013 AWESOME




















WELCOME TO...............

Ok Assalamualaikum , wah lama tak visit blog ni. Since August. Yeay now dah habis spm 27 November 2013. WOw seriously aku tak percaya haha muka aku ni muka orang dah habis spm ke wahaha >< Anyway kelas aku tahun ni semua awesome , semua sporting lagi2 time Jamuan kelas semalam. Korang terbaik (Y)

Firstly , i want to describe my classmates one by one. haha tapi sikit jelah description nya. Okay kita mula dengan Ketua kelas aku since Form3. 

AMZAR
Amzar seorang yg kelakar actually. Pastu habit dia suka bersin kuat2 dalam kelas pastu semua orang gelak. hahaha. Kau dapat PLKN for next year kan? haha goodluck weh jangan lupa kitorang kat sini. srsly dia kawan yang baik , okayy.

FAROUQ
Hmm okay nak cakap ape pasal dia aku pun tak tau. Yang aku tau dia pendiam and Cikgu K suka kenakan dia panggil camni , farouqqq!!!! pastu cikgu senyum2 hahaha >< pastu semalam time tukar hadiah dia dapat hadiah aku. pehh hadiah aku dah lah sesuai utk perempuan je lol ._.

A.K
Alahai dia ni diam sangat. Aku tak pernah dengar suara dia kecuali time Tcer Zaleha marah dia masa tu. O ouu... tapi okay lah dia ni nampak baik je. ok that's all.

NADZRI
Nak cakap ape eh , haha ;o from my observation , dia ni okayy je.Haa , pastu bila aku ngan farah pandang belakang , kitorang pandang Iffah n Yana actually and satu hari farah pernah bagitau aku. "weh balqis , nadzri perasan kite pandang dia wkwkwkwk" haha sumpah lawak. perasannya....... ok sorry .

KHIRAN
Haaa ni lah kawan lelaki yang palinggggg baik ceyy :p since darjah 6 kenal dia. Sporting , macho and tuff guy. Oppppss. k jangan perasan lebih2 ye kirann. Ada ramai kawan and aku rasa semua orang dalam sekolah dia kenal. haha yelah orang peramah kan mesti ramai kawan >< 




SYAFIQ
Okay baru kenal dia tahun lepas. Ketua Pengawas 2013. Orang panggil dia kapa. Actually aku tak tau kenapa dorang panggil dia kapa , lol :O Pastu suka kacau geng nadia. O OUUU :p Dia sporting and banyak cakap. dia suka syarifah k HAHAHAHA tapi okaylah dia kawan yg baik okay sekian.. sorry.

HAFIZHAT
Hmm , dulu aku tngok dia pendiam je but now asyik kacau nadia and the geng je , haa ni geng dgn syafiq lah nii. Yelah pastu kat meja aku ade orang tulis "Hafizhat form 5 paling cute". haha aku dgan farah gelak2 gila dohh :p haa pastu kan aku ada baca kt twitter dia dgan anis sibuk cakap pasal crush dia tu , satu kelas dh tau aku rasa lol



SYAFIQAH 
Penolong kelas 4 MURNI and 5 AQLIAH. Sporting sangatt tapi srly garang. haha aku pun kadang2 takut dengan dia ;p Orang yg tegas and srsly sesuai jadi penolong kelas kitorang. :* Sesuai sangat dengan Amzar , lol :p Tapi dia minat INFINITE jugak same goes to me. haha yeah we're inspirits <3

FARAH
MYBEST FRIEND FOREVER. Dia ni Ya Allah minat gila dengan TOP . Tak tau nak cakap ape dah , haha bagi aku L lagi comel k farah :p sporting and dia lah kawan kpop aku. And now dia dah suka kat apink yeayyy farah kite geng lah weh :p Kalau kat kelas , dia actually pendiam. aku duduk sebelah dia kadang2 tak banyak cakap pun lol. malu2 kucing pulak meowwwww

ANIS
Haa makcik ni kawan baik aku jugak. dulu dia ada crush nama dia kan *** ceyy mana boleh bagitau nanti dia belasah aku cukup2 :p Okay dia ni garang jugak ehh tapi pls aku tak takut pun dgn dia. Pastu dia orang pertama bagi aku hadiah birthday ahha selama ni orang wish je and yeahh i happy :*

IFFAH
HAPPENING , SPORTING , TALKATIVE girl. suka sangat cakap aku ni poyo -.- haha ok actually banyak words yang boleh describe iffah ni tau. Satu lagi dia orang yang paling suka gaduh dengan aku. Hari2 sampai Farah marah kitorang sbb asyik gaduh je :p then time exam mesti dia cakap kuat2 "goodluck semua" haha love yeahhh

YANA
My intelligent friend. Garang and selalu tak layan kitorang kalau kitorg tgh cakap dengan dia. wow so cool right? ehehe. Sampai Iffah pernah merajuk dengan dia hahaha. Dia selalu dapat nombor 1-3 , and compete with Ain Nabilah. waahha proud to have such a good and smart friend like her :* love youu yana comel

INTAN
Ni kawan aku yang paling comel , ceyy intan jangan perasan sangat ye. eh tapi betul lah. Dia suka buat muka macam2. pastu buat muka comel elleh :p yeah kitorang best friend and aku suka kawan dengan dia sebab dia suka bagi nasihat and memang best lah sembang dengan dia. Ade je idea nak sembang budak ni haha lovee youu

HANIS
Haa ni kawan baik aku yang paling pelik. Eh kenapa?// sebab dia ni tersangatlahhh pendiam dalam kelas. aku jarang nampak dia cakap dengan orang lain kecuali dengan geng aku n geng syahirah. Orang lain kadang2 je :p eceyy perempuan melayu terakhir lah kott wuhuu. Hanis dapat masuk PLKN next year. pehh i harap hanis dapat survive dekat sana. and nanti pls jangan lupakan kitorang :* 



SYAHIRAH R
Syahirah aka rahmah aka awang ;p best kawan dengan dia ^^ banyak modal untuk kenakan dia , haha aku selalu usik dia n ambik barang2 dia pastu sorokkan :p pernah satu hari dia sorokkan botol aku sampai balik weh , tapi lepas dia nampak aku cam nak nangis baru dia bagi balik. pehhhh hahaha syahirah , kite akan ingat that moment sampai bila2 :p

NADIA
Nadia suka gelak kuat2 :p hahahaha comel je nadia ni. Dia orang terengganu kot sebab cikgu K suka aim dia time dalam kelas pastu cakap pasal terengganu haha aku pun xfaham :O Best kacau dia srsly pastu dia ni cepat melatah haha tu yang best tu :* sayanggggg nadia ^^

SYAHIRAH F
Haa dia ni paling lemah lembut bahasanya :p saya awak tauu. jangan memain ^^ Dia se-geng jugak dengan nadia. Kalau kat wechat amboii banyak gila conversation dorang sampai aku penat nak baca hahaa . btw syahirah baik sangat pastu suka kacau orang jugak. haha best lah kawan dengan dia ni :*

BAINUR
Bainur paling comel dalam kelas , kecik je orangnya. hehe suara dia pun comel je ^^ masa tu kitorang pernah pergi kem waja diri sama2, buat persembahan atas pentas sama2. srsly malu gila time tu , apepon bainur comel :*

ATIQAH J
Orangnya baik , sopan santun , lemah lembut. hihi dia sama dengan bainur comel je :) apepun , aku selesa kawan dengan dia walaupun tak rapat sangat. hee 




PUTRI
Haa ni kawan baru kitorang time form 4. Time dia mula2 masuk dulu aku malu nak tegur sebenarnya yelah sebab dia budak baru kan hehe. But masa Bio nak buat presentation , tcer Azian suruh putri masuk group aku. haa then dari situ kitorang mula kenal dan jadi kawan. cantik sangat kawan baru aku ni hehe :* 

FLORENCE
orang panggil dia FLO je , haha pastu ingat lagi CIkgu K asyik terpanggil flo flora je :p haha lawak gila kott ciku ni . haha eh banyaknya pasal cikgu k dalam post ni? haha >< Dia sangat sangat sporting sebab semalam time jamuan kitorg main truth or dare , dia kena dance funny. haha and dia buat tauu lagu crayon pop lagi tu ahaha , so cool lah flo ^^

SYIRA
orangnya kecik je , comel je hehe. dia duduk sebelah wani. Syira photogenic srsly semua gambar dia nampak cantik je. hehe jealous :p dia best friend dengan khiran. masa tu cikgu k pernah tanya kat aku , eh syira dengan khiran tu couple ke? wahhaa aku diam je tak tau nak jawab ape. eh korang bff je kan ? :p

NANI
Nani kecik je dari dulu hahaha. Kenal dia time darjah lagi tapi tak ingat drjah berapa :O dulu kitorang masuk pertndingan pakaian beragam sama2. and i ingat lagi dia ajar camane nak jalan atas pentas lmao :p Dalam kelas dia tak cakap kuat2 n bising tapi bila dia dah menjerit , haaa satu kelas dengar :p



FARHANA R
aku perasan farhana ni dalam gambar dia suka sangat senyum. hehe comel je. Dalam kelas yeahh cikgu k selalu tertukar nama farhana R dengan farhanah B . yeah well satu aku suka pasal dia , dia suka senyum , yess orang senyum nampak manissss je ^^

FATIN EMILLIA
Fatin ni cantik ^^ dalam kelas dia duduk dengan farhana R , dorang ni senyappp sangat hoho. tapi bila fatin kena present kat depan , fuhh suara dia sampai belakang dengar. aku yang banyak cakap ni pun suara tak sampai belakang ;p

FARHANAH B
haa dia ni suka sangat kacau orang , but garang kadang2. one thing i like about her is dia tegas and yeahh kalau nak lead somethin memang dia boleh. srsly weh. tapi jangan bangga  diri sudaa hehe :p dia ni along dalam kelas , suka mintak duit haha >< bendahari lah katakann

NABILAH
Nabila yeahh sporting gilaa , peramah gilaa , dia org yang gila2 sama macam iffah  tu :p kitorang pernah masuk ping pong mssd , pehh syok gila time tu. masa last day sekolah algi ahh , banyak gambar nab yang sportinggg sangat2. hehe ^^




AYUNI BALQIS
haa ni kembar aku , eh?/ takdelah nama je kembar hahaha. farhanah lah suka panggil balqis tapi act dia panggil ayuni. eeee memang nak kena budak tu :p Dia pandai math , and aku suka beat dengan dia diam2. kalau exam je mesti aku tgok markah dia dulu wkwkwkwk :p

IZZATI
Izzati pun kecik je orangnya, pengawas. Dia sama dengan farhana R , suka senyumm ^^ nampak ceria je dia ni haha ! masa aku pandang gambar kelas kan , aku tengok izzati dengan afiqah muka nak dekat sama. haha korang kembar yee? hehe. 

ARYANY
Yanyyy dia sangat kecik tapi tinggi nak dekat sama dengan aku haha >< FYI Yany is fangirl of EXO . wahaha dia minat exo sangat2 , dulu aku rasa dia tak minat kpop pun but now haa dia number 1 EXOSTAN OKAY! haha aku kenal dia time darjah 4 rasanya. Dia ni comel je aku tgok , so adorable heee :*

AIDA
Aida ni pun comel ^^ alaa senang cerita budak kelas aku semua comel2 hihi. dia se-geng dengan yany. minat exo :p sebab dalam gambar kelas dia dgn yany buat tangan bentuk wolf tu. Hope satu hari korang minat infinite pulak ye ehehe :3




AIN NABILAH
Ain ni salah sorang budak terpandai dalam kelas. Dia major in BI. Dia minat Kim JaeJoong. haha pastu dia pandai melukis. i love to see her drawing , so cute :* semalam dekat jamuan , ain nampak lain sangat , georgeous ! 

AIN NATRAH
Kenal dia since sekolah rendah , 6 Ahugerah.. Ain ni pun suka senyum , comel je ^^ Ain pun pandai macam Ain satu lagi tu. Yelah dorang kan best friend. hehe :> okayy ain memang baik srsly :)

SAKINAH
Sakinah is a strong person. srsly :) Dia se-geng dengan nadia jugak. Apepun sakinah pandai buat kek u know!! gila ahh , aku pun tak pandai sangat buat kek. haha >< sedap kek yg dia buat semalam tu , yana makan banyak gila kek tu ;p Hope sakinah sihat2 selalu yee^^



NADHRAH
Nad ! haa dia naik van sama2 dengan aku. hihi best sembang dengan dia , tak kering idea nak sembang kalau dalam van :p dia pandai lukis tauuu !~ Dalam kelas dia pendiam jugak aku rasa , ehh tak pasti lah hoho ><

NAZIRA
Haa ni kawan yang sangaattt baru , baru masuk tahun ni. Tu pun bukan dari awal tahun. haa dia pun minat kpop jugeee. tu yg aku sukeeeee. dia minat kwang soo , tu yang aku tau hihi. yelah siapa tak suka dekat betrayer tu kan :* Nazira suka senyum jugak , heee

SYAMIM
Semalam dia nampak georgeous. sangat lain dari syamim yang aku tgok kat sekolah. Dia ni aku rasa jenis tak kisah apa orang nak cakap , janji dia tau ape dia buat. Based from my observation lah okay.. Dia tegas jugak sama macam farhanah , i like her character ^^



AZHANI
Haa ni orang yang suka kacau orang. haha pastu cakap darling lah baby lah hahaha >< kenal dia since sekolah rendah. Dia jenis orang yg sporting dan boleh cakap dekat depan dengan spontan. wow susah nak cari orang cenggini tau. haha btw han , i love your drawing so much! I ADMIRE IT SRSLY!

LOGESWARY
Loges ni pandai math srsly ! And ni lah budak yang suka cocok pinggang aku. tak tau kenapa. haha loges kenapaaaaa?? tapi takpe aku tak kesah. Loges always help me in math , science subjects. Love to know you friend , aku akan ingat kau sampai bila2. ^^ satu2nya kawan yang berbangsa india :>

HAJAR
Ni lah kembar kesayangan aku ceyy ;p cikgu k lah ni suka tertukar nama aku dengan hajar. but it's okay cikgu , saya suka :p Hajar minat kpop jugakk hhaa dia lah salah seorang kawan kpoppers aku. along with amira nadzira dulu. Dalam kelas dia tak bising sangat tapi bila dah jumpe geng dia pehhh tak boleh stop from talking :p

ATIKAH Z
Owner rumah yang provide tempat untuk jamuan semalam. Thanks weh ^^ Atikah is budak yang palinggggg pandai Addmath. srsly i jealous dengan otak math dia tu :p Dia minat kpop jugeee macam saya haha. ramai jugak budak kelas aku minat kpop kan haha great ^^ tapi atikah tak suka L , okay fineee. haha love to be friend with you srsly :)

AFIQAH
Aku kenal dia since sekolah rendah but dia masuk smkpa time form 4 along with atikah. so in conclusion dorang kawan baik :) Suara afiqah uniq tau bagi aku lah. haha pastu dia pun suka tngok citer korea. hari tu kitorang sembang pasal drama pe ntah , wahah seronok cakap dengan dia. Dia pun orang berseni jugak tau , cantikkkk :D

That's all my description for 5 AQLIAH 2013. SERIOUSLY korang terbaik. 5A is antara kelas yang best aku pernah masuk lepas 3 TABAH 2011. Hope korang tak lupakan aku even kita tak rapat. pls only keep happy moments and throw away bad moments. :)

Lepas ni kita pilih haluan masing2. mesti susah kan kita nk kumpul macam semalam , masa jamuan. All thanks to semua cikgu yg ajar 5A ,

Korang jangan lupa Tcer Rosalinda yang comel , Tcer Siti Zaleha yang suka bercerita , Tcer Azian yang baik , Tcer Noraidah yang cute as always , Cikgu K yang suka aim A.K and sometimes kite rasa unfair , Cikgu Anuar yang sangat sporting and tuff , Tcer Norazizah yang suka buat experiment , Cikgu Shurni yang sayang kita gila2 sampai hari2 bagi homework , Tcer Lailatun yang garang tapi sweet and Ustazah Hashimah yang kadang2 garang and suka bercerita luar tajuk. Hmm :)

lastly , aahha i know , aku tak peramah sangat kat sekolah. so i'm sorry!~ Assalamualaikum. 

Annyeong :))










0 comments: