BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 8 January 2011

ABOUT K - POP kesayanGan ..

urmm.. kalau nk citer pasal k-pop nie , snarnyer banyaakkkk sgt citer taw..
sebabnyer aku sukee sangaT dengan lagu korea , citer korea , org korea n tringiin nk gi sane , KOREA SELATAN.. my sweet dreAm .. ahh.. kalau la dpat peluang nk pegi sane.. xkan disia-siakan peluang KEeMASAN itu.. Haha :P
klau tanye camner aku ley taw banyak pasal korea , ni la sebabnye:
1 , sebab my sis perkenalkan lagu sorry sorry , super junior(lgu first yg aku mnat,,)
2 , sebab my frend , afiqah , khairun , syerah , hanis kenalkan aku ngan band2 korea yang ade.. :)

snar nyer ade 2 sebab jew. haha . apepon, mak n ayah aku x bagi sangat suke ngan korea nier..
my dad kate "artis prempuan korea ni seksi2 sumenye" padahal artis malaysia , indonesia , negare barat , sme jgak SEKSINYEr uh.. huh, x taw la. maybe d0rg x bagi sebab aku ni kuat berangan tak ?? hahahah,, maybe lar kowt.. oke la . sampai sni jer yerk..

band in korea selatan :

1  super junior
2  shinee
3  beast / b2sT
4  2pm
5  ft island
6  wonder girls
7  girls generation (snsd)
8  4minutes
9  big bang
10 cn blue
11 ss501

pelakon drama korea :

1 park shin hye
2 jang geun suk 
3 park chae rim
4 jung yong hwa
5 park han byul
6 kim yu-jin
7 kim in kwon

haha , pelakon2 ni sume pon ade dlam 2 citer jer.. 

k lah.. da puas dah.. ngantok sangat nie..
nak tidorr dulu.. es0k ley tengok AJL 25..
buhbye everyone.. :D


0 comments: